Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile Fakültemiz Programlarına Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine

YKS sonuçlarına göre Fakültemizde bir programa kayıt hakkı kazanan adayların;

Elekronik kayıt işlemleri (E-devlet yolu ile) 24 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla sona ermiştir.
E-devlet üzerinden kayıt yaptıramayan öğrenci adaylarımız ise 22-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında Online Kayıt Sistemi (OKS) üzerinden kayıt işlemlerini yapabilirler.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Sonuçları ile Fakültemiz Programlarına Kayıt İşlemleri için tıklayınız.

Not: E-devlet üzerinden kayıt yaptıramayan ve Fakültemize ilgili belgeleri göndermek durumunda olan öğrencilerin belgelerini en son 26 Ağustos 2022 tarihinde posta veya kargoya vermeleri gerekmektedir. (Belgelerin Fakültemize ulaştığı tarih değil, posta/kargoya verildiği tarih önemlidir.)

Not: Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) sisteminde lise mezuniyet bilgisi bulunan öğrencilerin kayıt işlemleri otomatik olarak yapılacaktır. Bu öğrencilerin herhangi bir evrak göndermesine gerek yoktur.

Not: 22-24 Ağustos 2022 tarihleri arasında E-devlet üzerinden kayıt yapanların evrak göndermesine gerek yoktur.