2022-2023 Bahar Yarıyılı Ağırlıklı Genel Not Ortalaması (AGNO) ile Yatay Geçiş Sonuçları

Yatay Geçiş sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.
Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenci adayları, fakültelerinden kayıt silme işlemi yapmamalıdırlar! Bu işlem ilgili üniversiteler arasında yazışma yoluyla yapılacaktır.
Transkript ve ders içerikleri belgelerini göndermeyen öğrenci adaylarının, ders muafiyet işlemleri yapılmayacaktır.
Yatay geçişine engel olmadığına dair belgeyi göndermeyen öğrenci adaylarının kesin kayıt işlemleri yapılmayacaktır!
Taslak listeye itiraz etmek isteyen öğrencilerin Dekanlık Makamına 17 Şubat 2023 mesai saati sonuna kadar yazılı şekilde başvuru yapmaları gerekmektedir.
Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenci adaylarının materyal ücretlerini 15-17 Şubat 2023 tarihleri arasında Halkbank, Vakıfbank veya Ziraat Bankasına T.C. kimlik numarası ile ödemeleri gerekmektedir.