Sağlık Alanında Lisans Tamamlama Kapsamında Fakültemiz Programlarına Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine

Sağlık Alanında Lisans Tamamlama kapsamında Fakültemiz programlarına yerleşen öğrenci adaylarımız 30 Eylül-05 Ekim 2022 tarihleri arasında kayıt işlemlerini e-Devlet üzerinden yapabilirler. E-Devlet üzerinden kayıt işlemlerini tamamlayan öğrencilerin herhangi bir belge göndermelerine gerek yoktur.

E-Devlet üzerinden kayıt işlemlerini yapamayan öğrenci adaylarımız ise kayıt işlemlerini 30 Eylül-07 Ekim 2022 tarihleri arasında Fakültemiz Online Kayıt Sistemi (OKS) üzerinden yapacaklardır. Bu süreler içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.
Kayıt ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için
tıklayınız.