2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders kaydı yenileme işlemleri 30 Eylül 2022 tarihine kadar yapılacaktır. Mazeretli ders kayıtları ise 07 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecektir.

Fakültemize yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimiz materyal ücretlerini ödedikten sonra güz yarıyılı ders kayıtları Fakültemiz tarafından yapılacaktır.

Ara sınıf öğrencilerimiz ise (2., 3. ve 4. sınıf) kayıt yenileme için belirlenen tarihlerde materyal ücretlerini ödedikten sonra güz yarıyılı ders kayıtlarını Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden kendileri yapacaklardır. Öğrencilerimiz ayrıca AtaMeta uygulamamızın “Öğrenci İşleri” katından ders kayıtlarını yenileyebilirler.

Materyal ücretleri;

• Halkbank, Vakıfbank veya Ziraat Bankası şubeleri ve ATM'leri,
  • Internet Bankacılığı,
  • Öğrenci Bilgi Sisteminden (OBS) online olarak ödenebilir.

Ara sınıf öğrencilerimizin (2., 3. ve 4. sınıf) dikkatine!

• Başarısız olduğunuz ders veya dersleriniz varsa (FF olan) bu dersleriniz sisteme otomatik olarak aktarılacak ve mavi renkte olacaktır.
  • Maksimum 10 ders, 30 kredi alabilirsiniz.
  • Sizin seçtiğiniz dersler turkuaz renkte olacaktır. Fakültemiz tarafından onaylandıktan sonra mavi renge dönüşecek ve ders kayıt işleminiz tamamlanacaktır.
  • Fakültemizde üst dönemden ders alınmamaktadır.

Not: Kayıt dondurmak isteyen öğrencilerimizin 17 Ekim 2022 tarihi saat 17:00’a kadar Fakültemize dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Kayıt dondurma dilekçesine ulaşmak için tıklayınız.
Adres: Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Dekanlığı 25240 Erzurum

Ders kayıt işlemleri resimli anlatım için tıklayınız.