2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvuruları

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Yerleştirme Puanı ile yatay geçiş başvuruları başlamıştır. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşmak için tıklayınız. Not: Bu sayfada yer alan bilgiler, diğer Üniversitelerin önlisans veya lisans programlarına kayıtlı öğrencilerden Üniversitemizdeki önlisans veya lisans programlarına yatay geçiş yapmak isteyenlere yönelik olup, Üniversitemiz önlisans veya lisans programlarına kayıtlı öğrencilerden diğer üniversitelerdeki önlisans veya lisans programlarına yatay geçiş yapmak isteyen öğrencilerin yatay geçiş yapmak istedikleri üniversitelerin internet sayfalarını takip etmeleri önerilir.