2021-2022 Bahar Yarıyılı Ağırlıklı Genel Not Ortalaması (AGNO) ile Yatay Geçiş Sonuçları

Yatay Geçiş sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Materyal ücretleri 08-10 Şubat 2022 tarihleri arasında Halkbank, Vakıfbank veya Ziraat Bankası şubeleri ya da internet bankacılığı aracılığıyla yatırılacaktır.
Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler, Fakültelerinden kayıt silme işlemi yapmamalıdırlar! Bu işlem ilgili Üniversiteler arasında yazışma yoluyla yapılacaktır.
Transkript ve Ders İçerikleri belgelerini göndermeyen öğrencilerin, ders muafiyet işlemleri yapılmayacaktır.
Taslak Listeye İtiraz Etmek İsteyen Öğrencilerin Dekanlık Makamına 10.02.2022 mesai saati sonuna kadar yazılı şekilde başvuru yapmaları gerekmektedir.
"Yatay Geçişine Engel Olmadığına Dair" yazıyı, Fakültemize ulaştırmayan öğrencilerin, kesin kayıt işlemleri yapılmayacaktır.