Kayıt yenilemek isteyen öğrencilerimiz, ders kayıtlarını 03 Ekim 2025 tarihine kadar yapabilirler. Öğrencilerimiz, bu tarihler arasında kayıtlı oldukları programa ait materyal ücretini ödeyip ders seçimlerini yaparak kayıt yenileme işlemlerini tamamlayabilirler.
Birinci sınıf öğrencileri, kayıtlı oldukları programa ait materyal ücretini yatırdıktan sonra ders kayıt işlemleri Fakültemiz tarafından yapılacaktır.
2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin başarısız (FF) olan dersler Fakültemiz tarafından atanacaktır. Diğer dersler, öğrencilerimizin kendileri tarafındanÖğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden seçilecektir. Öğrenciler bu işlemi OBS'ye giriş yaptıktan sonra "Öğrenim" - "Ders Alma" adımlarını takip ederek gerçekleştirebileceklerdir.
Materyal ücretleri Halkbank, Vakıfbank veya Ziraat Bankası şubeleri ve ATM'leri, İnternet Bankacılığı, Öğrenci Bilgi Sisteminden (OBS) online olarak ödenebilir.
Materyal ücretinden muaf olan öğrencilerimiz ise OBS üzerinden "Öğrenim" menüsü "Ders Alma Tercihi" sayfasından onay bilgisini girerek ders kaydı yapabilirler.