Blok Uygulama I Dersi Uygulama Kurumları İlan Edildi

2h

Sosyal Hizmet Lisans Programı Blok Uygulama I dersi uygulama kurumları ilan edilmiştir.  Uygulama kurumunuzu uds.ataaof.edu.tr adresinden öğrenebilirsiniz. Sisteme giriş yapmak için kullanıcı adı ve şifreniz T.C. kimlik numaranızdır.

Blok Uygulama I dersi 07 Ekim 2024 – 10 Ocak 2025 tarihleri arasında yürütülecektir. Uygulamanız 14 hafta boyunca haftada 6 saat devam edecektir. Derslere devam zorunludur. %20’den fazla devamsızlık halinde öğrenci dersten başarısız sayılacaktır.

Ayrıntılı bilgi Uygulamalı Dersler Sisteminden (UDS) sunulmuştur. Uygulama sürecinizin başarılı bir şekilde devam etmesi için sisteminizden paylaşılan bilgileri dikkatli bir şekilde okumanız önemlidir.

Derslerinizde başarılar dileriz.