Mezuniyet Üç Ders Sınavı İl Tercihleri Açılmıştır

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Mezuniyet Üç Ders Sınavı, 07 Ağustos 2022 Pazar günü saat 15:00’da, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul (Avrupa), İstanbul (Anadolu), İzmir, Kocaeli, Konya, Samsun, Trabzon ve Van illerinde gerçekleştirilecektir.

Mezuniyet Üç Ders Sınavına girecek öğrencilerimizin sınav merkezi tercihlerini 20.07.2022 Çarşamba günü saat 23.59’a kadar yapmaları gerekmektedir. Sınav merkezi tercihinizi obs.atauni.edu.tr adresinden gerçekleştirebilirsiniz. Sınav merkezi tercihini yapmayan öğrenciler 07 Ağustos 2022 Pazar günü gerçekleşecek olan Mezuniyet Üç Ders Sınavına katılamayacaklardır.