Yaz Okulu ve Mezuniyet Üç Ders Sınavı Hakkında Önemli Duyuru

Yaz Okulu kayıtları 26.07.2024 tarihi Saat 23.59'a kadar uzatıldı. Kayıt yapacak öğrenciler, yaz okulunda en fazla toplam 5 adet ders (Açılan dersler öğrencilerin OBS’lerine tanımlanmıştır.) alabilirler. Bu dersler, öncelikle alt yarıyıl dersleri olmak üzere, daha önce alınıp başarısız olunan (FF harf notlu) ve/veya ilk defa alınacak derslerden sadece yaz okulunda olmak üzere, takip eden üst yarıyıllardan (güz ya da bahar) seçilebilir. Yaz Okulu ve Mezuniyet Üç Ders Sınavı için henüz sınav merkezi tercihlerini yapmayan öğrencilerimiz ise 26.07.2024 tarihi saat 23.59'a kadar sınav merkezi tercihlerini yapabilirler.