Yükseköğretim Yürütme Kurulu'nun Kararı

Yükseköğretim Yürütme Kurulu'nun 05.06.2024 tarihli toplantısında aldığı karar gereğince 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılından itibaren Fakültemiz bünyesinde bulunan Sosyoloji ve Tarih Lisans Programlarına Sınavsız İkinci Üniversite kapsamında lisans mezunlarından sadece 35 yaş ve üzeri olan kişiler kayıt yaptırabileceklerdir. Çocuk Gelişimi Lisans Programına 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılından itibaren sınavsız ikinci üniversite kapsamında öğrenci alımı yapılmayacaktır.

Not: Karar, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılından itibaren Sınavsız İkinci Üniversite kapsamında başvuru yapacak olanlar için alınmış olup, bu programlarımızda okuyan  mevcut öğrencilerimizi etkilememektedir.