Çocuk Gelişimi Alan Uygulaması II Dersi Uygulama Birimleri İlan Edildi

• Uygulama kurumunuzu öğrenmek için tıklayınız. Sisteme giriş yapmak için kullanıcı adı ve şifreniz T.C. kimlik numaranızdır.
  • Çocuk Gelişimi Alan Uygulama II dersi 19 Şubat 2024 – 24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yürütülecektir.
  • Uygulamalı dersler 14 hafta boyunca haftada 6 saat devam edecektir. Derse devam zorunludur. 3 haftadan fazla devamsızlık yapmanız halinde dersten başarısız sayılırsınız.
  • Dersler başladıktan sonra “Uygulamaya Başlama Formu”nu 15 iş günü içerisinde Uygulamalı Dersler Sistemine (UDS) yüklemeniz gerekmektedir.
  • Uygulama süresince Uygulama Devam Fişini haftalık olarak doldurup birim yetkilisine imzalattıktan sonra UDS’ye yüklemeniz gerekmektedir. İmza ve tarih olmayan devam fişleri işleme alınmayacaktır.
  • 14 haftalık uygulama sonucunda alınan uygulama notu ara (vize) sınav puanı, teorik sınav sonucunda alınan puan ise yarıyıl sonu (final) sınav puanı olarak değerlendirilir. (Final sınavında Öğrenim Yönetim Sisteminde (ÖYS) bulunan 14 haftalık ünitelerden sorumlusunuz.)
  • Başarı notu hesaplamasında ara sınav (vize) puanının katkısı %60, yarıyıl sonu/bütünleme sınav puanının katkısı %40 olarak alınmaktadır.
  • Uygulama ile ilgili tüm işlemler Fakültemiz web sitesinde Hızlı İşlemler başlığı altında bulunan UDS üzerinden takip edilecektir.

Önemli Not: Çocuk Gelişimi Lisans Programında yer alan Çocuk Gelişimi Alan Uygulaması II dersi teorik ve yerinde gözlem uygulamasından oluşan uygulamalı derslerdir. Bu dersler staj kapsamında değildir ve herhangi bir muafiyet işlemi yapılmamaktadır.