Koleksiyon Hazırlama ve Ürün Geliştirme II Dersi ile İlgili Bilgilendirme

• Koleksiyon Hazırlama ve Ürün Geliştirme II dersi 19 Mayıs 2024 – 24 Mayıs 2024 tarihleri arasında canlı uygulamalar üzerinden yürütülecektir.
  • Dersler 14 hafta boyunca alanında uzman akademik personeller tarafından işlenecektir.  Derslere devam zorunludur. 3 haftadan fazla devamsızlık yapılması durumunda öğrenci dersten başarısız sayılacaktır.
  • Öğrenciler farklı gruplara ayrılmış ve her grup için farklı Hoca tanımlanmıştır. Bu nedenle öğrencilerin derse gireceği gün ve saatler farklılık gösterebilecektir.
  • Canlı dersler, Uygulamalı Dersler Sistemi (UDS) de bulunan Canlı Ders başlığı üzerinden işlenecektir. Sisteme uds.ataaof.edu.tr adresinden doğrudan erişim sağlanabilmektedir.
  • Sisteme giriş yapmak için kullanıcı adı ve şifre T.C. kimlik numarasıdır.
  • Derslerin gün ve saatleri, dersin Hocası tarafından UDS üzerinden mesaj yolu ile bildirilecektir. Sisteme giriş yaptıktan sonra menüde yer alan Mesajlaşma başlığına tıklanarak gelen mesajlar görüntülenebilecektir.
  • Derse giriş yapmak için bulunulan hafta da yer alan canlı ders bağlantısına tıklamak yeterlidir.
  • Dersin Hocasının öğrencilerle paylaşacağı materyallere Ders Notları başlığından ulaşılabilmektedir.
  • Ders ile ilgili tüm bilgilendirmeler UDS üzerinden yapılacaktır. Bu nedenle sistemin sürekli takibi öğrencilerimizin problem yaşamamaları açısından önemlidir.
  • Uygulama sürecinde dersin Hocası tarafından ödevler verilecek ve dönem sonunda uygulamadan alınan not ara sınav (vize) notu olarak belirlenecektir (Öğrenciler, (Final sınavında Öğrenim Yönetim Sisteminde (ÖYS) bulunan 14 haftalık ünitelerden sorumludurlar.). Öğrenciler Koleksiyon Hazırlama ve Ürün Geliştirme II dersi için ayrıca bir vize sınavına girmeyeceklerdir. Ancak sene sonunda yapılan yarıyıl sonu (final) sınavına girmeleri gerekmektedir.
  • Öğrenciler, hazırlamaları gereken etkinlikleri UDS de bulunan Ödev başlığından siteme yükleyeceklerdir.

Derslerinizde başarılar dileriz.