Çocuk Gelişimi Alan Uygulaması II Dersi İl Tercihleri Açıldı

Çocuk Gelişimi Lisans Programı öğrencilerimizin 2023-2024 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Çocuk Gelişimi Alan Uygulaması II dersi il tercihlerini 30.01.2024 Salı günü saat 23.59'a kadar Öğrenci Bilgi Sisteminde (OBS) bulunan Uygulamalı Dersler başlığından yapmaları gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar il tercihi yapmayan öğrencilerimize bu işlem için ek süre verilmeyecektir.

Not: İl tercihi yapıldıktan sonra Öğrenci Bilgi Sisteminde (OBS) yer alan Kişisel Bilgiler - Özlük Bilgileri başlığından adres bilgilerinin güncellenmesi gerekmektedir. Kurum belirleme işlemlerinde adres bilgileri de dikkate alınmaktadır.