Koleksiyon Hazırlama ve Ürün Geliştirme Dersi Bilgilendirme Metni

• Koleksiyon Hazırlama ve Ürün Geliştirme I dersi 09 Ekim 2023 – 05 Ocak 2024 tarihleri arasında canlı uygulamalar üzerinden yürütülecektir.
  • Dersler 13 hafta boyunca alanında uzman akademik personeller tarafından işlenecektir.  Derslere devam zorunludur. 3 haftadan fazla devamsızlık yapılması durumunda öğrenci dersten başarısız sayılır.
  • Öğrencilerimiz farklı gruplara ayrılmış ve her grup için farklı Hoca tanımlanmıştır. Bu nedenle öğrencilerimizin derse gireceği gün ve saatler farklılık gösterebilecektir.
  • Canlı dersler, Uygulamalı Dersler Sistemi (UDS) de bulunan Canlı Ders başlığı üzerinden işlenecektir. Sisteme https://uds.ataaof.edu.tr/ adresini kullanarak doğrudan erişim sağlanabilecektir.
  • Sisteme giriş yapmak için kullanıcı adı ve şifreniz T.C. kimlik numaranızdır.
  • Derslerin gün ve saatleri, dersin Hocası tarafından UDS üzerinden mesaj yolu ile bildirilecektir. Sisteme giriş yaptıktan sonra menüde yer alan Mesajlaşma başlığına tıklanarak gelen mesajlar görüntülenebilecektir.
  • Derse giriş yapmak için bulunulan hafta da yer alan canlı ders bağlantısına tıklamak yeterli olacaktır.
  • Dersin Hocasının öğrencilerle paylaşacağı materyallere Ders Notları başlığından ulaşılabilecektir (İlerleyen günlerde aktif olacaktır.).
  • Ders ile ilgili tüm bilgilendirmeler UDS üzerinden yapılacaktır. Bu nedenle sistemin sürekli takibi öğrencilerimizin problem yaşamamaları açısından önemlidir.
  • Uygulama sürecinde dersin Hocası tarafından ödevler verilecek ve dönem sonunda uygulamadan alınan not ara sınav (vize) notu olarak belirlenecektir. Öğrencilerimiz Koleksiyon Hazırlama ve Ürün Geliştirme I dersleri için ayrıca bir vize sınavına girmeyeceklerdir. Ancak sene sonunda yapılan yarıyıl sonu (final) sınavına girmeleri gerekmektedir.
  • Öğrenciler, hazırlamaları gereken etkinlikleri UDS de bulunan Haftalık Etkinlik başlığından siteme yükleyeceklerdir.
  • Derslerinizde başarılar dileriz.