Çocuk Gelişimi Alan Uygulaması Dersi Uygulama Kurumları İlan Edildi

19K

• Uygulama kurumunuzu uds.ataaof.edu.tr adresinden öğrenebilirsiniz.
  • Çocuk Gelişimi Alan Uygulaması I dersi 09 Ekim 2023 – 05 Ocak 2024 tarihleri arasında yürütülecektir.
  • Alan uygulaması 13 hafta boyunca haftada 6 saat devam edecektir. Devam zorunludur. Öğrenciler 3 haftadan fazla devamsızlık yapmaları halinde dersten başarısız sayılır.
  • Öğrenciler, dersler başladıktan sonra “Uygulamaya Başlama Formu”nu 15 iş günü içerisinde İl Uygulama Rehberine onaylatmalıdırlar. Uygulamaya Başlama Formu Uygulamalı Dersler Sisteminden (UDS) öğrenciler ile paylaşılmıştır.
  • Öğrencilerin 13 haftalık uygulamaları sonucunda aldıkları puan ara (vize) sınav puanı, teorik sınav sonucunda aldıkları puan ise yarıyıl sonu (final) sınav puanı olarak değerlendirilir. (Öğrenciler, final sınavında ÖYS de bulunan 14 haftalık ünitelerinden sorumludurlar.)
  • Uygulama ile ilgili tüm işlemler Fakültemiz web sitesinde Hızlı İşlemler başlığı altında bulunan UDS üzerinden takip edilecektir.
  • Uygulama süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler Fakültemiz resmi web sitesi üzerinden yapılacaktır. Öğrencilerimizin web sitemizi takip etmeleri önemlidir.

Önemli Not: Çocuk Gelişimi Lisans Programında yer alan Çocuk Gelişimi Alan Uygulaması I ve II dersleri teorik ve yerinde gözlem uygulamasından oluşan uygulamalı derslerdir. Bu dersler staj kapsamında değildir ve herhangi bir muafiyet işlemi yapılmamaktadır.