Kayıt Yenileyecek Olan Öğrencilerimizin Dikkatine

Kayıt yenilemek isteyen öğrencilerimiz, ders kayıtlarını 25-29 Eylül 2023 tarihleri arasında, mazeretli ders kayıtlarını ise 02-06 Ekim 2023 tarihleri arasında yapabilirler. Öğrencilerimiz, bu tarihler arasında kayıtlı oldukları programa ait materyal ücretini ödeyip ders seçimlerini yaparak kayıt yenileme işlemlerini tamamlayabilirler.

Birinci sınıf öğrencileri, kayıtlı oldukları programa ait materyal ücretini yatırdıktan sonra ders kayıt işlemleri Fakültemiz tarafından yapılacaktır.

2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin başarısız (FF) olan dersleri Fakültemiz tarafından atanacaktır. Diğer dersler öğrencilerimizin kendileri tarafından Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden seçilecektir. Öğrenciler bu işlemi OBS'ye giriş yaptıktan sonra "Öğrenim" - "Ders Alma" adımlarını takip ederek gerçekleştirebilecektir.