Yaz Okulu ve Mezuniyet Üç Ders Sınavlarının Sonuçları Açıklandı

Değerli Öğrencilerimiz,

Yaz Okulu ve Mezuniyet Üç Ders Sınavlarının sonuçlarına obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. http://oys.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan “Sonuç İtiraz” butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazınızı 22 Ağustos 2023 Salı günü saat 11.00’a kadar bize iletebilirsiniz. Bu tarihten sonra ve ÖYS dışındaki kanallar aracılığıyla yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden yapılacaktır.

NOT: İtiraz süreci bittikten sonra Yaz Okulu ve Mezuniyet Üç Ders Sınavları Sonucu ile mezun olmanız durumunda en kısa sürede mezuniyet işlemleriniz tamamlanacak ve             e-Devlet üzerinden görüntüleme yapabileceksiniz. Mezun olan öğrencilerimizin diplomaları OBS’de kayıtlı olan adreslerine gönderilecektir. OBS’deki adresinizin doğruluğunu kontrol etmeniz, eksik veya hatalıysa hemen güncellemeniz yeterli olup bunun dışında herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Mezun olan öğrencilerimizin başarılarının devamını diler, kendilerini farklı bir programda yeniden öğrencimiz olarak görmeyi temenni ederiz.