2022-2023 Bahar Yarıyılı Online Bütünleme Sınavı Sonuçları Açıklandı

Değerli Öğrencilerimiz,
Bütünleme Sınavı sonuçlarına obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca Bütünleme Sınav soruları ve cevapları LMS'ye yüklenmiştir. lms3.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan “Soru İtiraz” ve “Sonuç İtiraz” butonlarını tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarınızı 22 Haziran 2023 Perşembe günü saat 18.00’a kadar bize iletebilirsiniz. Bu tarihten sonra ve LMS dışındaki kanallar aracılığıyla yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden yapılacaktır.

NOT: Öğrencilerin (Cezaevinde bulunanlar hariç) soru ve sonuç itirazlarını sadece LMS üzerinden yapmaları gerekmektedir. LMS dışındaki kanallar aracılığıyla yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

NOT: İtiraz süreci bittikten sonra Bütünleme Sınavı ile mezun olmanız durumunda en kısa sürede mezuniyet işlemleriniz tamamlanacak ve e-Devlet üzerinden görüntüleme yapabileceksiniz. Mezun olan öğrencilerimizin diplomaları OBS’de kayıtlı olan adreslerine gönderilecektir. OBS’deki adresinizin doğruluğunu kontrol etmeniz, eksik veya hatalıysa hemen güncellemeniz yeterli olup bunun dışında herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Mezun olan öğrencilerimizin başarılarının devamını diler, kendilerini farklı bir programda yeniden öğrencimiz olarak görmeyi temenni ederiz.