Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi

Haberler

ATA-AÖF Stantlarında Ziyaretçileri ile Buluştu

2h
683

ATA-AÖF, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'te ve Atatürk Üniversitesi’nde bu yıl eğitim-öğretim hayatına başlayan birinci sınıf öğrencilerinin akademik çalışmalara ve kampüs hayatına uyumunu kolaylaştırmak amacıyla düzenlediği “Kampüse Hoş Geldin” etkinliğinde yerini aldı.

2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında Adana’da yapılan TEKNOFEST’te Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi de etkinlik paydaşlarından olan Atatürk Üniversitesi Standında yerini aldı. ATA-AÖF standında teknoloji meraklısı olan ziyaretçilerini ağırladı. 

Aynı zamanda 30 Eylül-2 Ekim 2024 tarihleri arasında Garaj Okuma Salonunda gerçekleştirilen “Kampüse Hoş Geldin” Oryantasyon programında Fakültemizi tanıtmak amacıyla stant kuruldu. 

Katılımın yoğun olduğu her iki etkinlikte de ATA-AÖF, zengin program portföyü ve son teknolojik eğitim öğretim materyalleri hakkında bilgi almak isteyen öğrenci adaylarının yoğun ilgisiyle karşılandı.

×
Hızlı Erişim