ATA-AOF İzmir TEKNOFEST’te Yerini Aldı

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'in bu yılki üçüncü ve son etabı 27 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihleri arasında İzmir'de yapıldı. Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi de etkinlik paydaşlarından olan Atatürk Üniversitesi Standında yerini aldı.

İzmir Çiğli Havalimanında düzenlenen ve teknoloji meraklılarıyla buluşan festivale katılım sağlayan Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi standında ziyaretçilerini ağırladı. Katılımın yoğun olduğu festivalde ATA-AÖF zengin program portföyü ve son teknolojik eğitim öğretim materyalleri hakkında bilgi almak isteyen öğrenci adaylarının yoğun ilgisiyle karşılandı.