Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi

Haberler

ATA-AÖF Fuarlarda

2yıl
1.1K

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi çeşitli fuarlarda stant kurarak Sınavsız İkinci Üniversite fırsatını duyurdu, ayrıca öğrencilerinin ve öğrenci adaylarının sorularına yanıt verdi.

07-08 Mayıs 2022 tarihlerinde Almanya’nın Köln şehrinde yapılan ‘Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı’, 13-22 Mayıs tarihleri arasında ‘Erzurum Kitap Fuarı’ ve 18-21 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşen ‘Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’ ATA-AÖF’ün katılım sağladığı fuarlardan oldu. ATA-AÖF standı, 24 Mayıs’ta başlayan ve bugün sona erecek olan Atatürk Üniversitesinin geleneksel olarak düzenlediği ‘Bahar Şenliği’ ile Kocaeli ilinde 24-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan ‘Palandöken'den Kartepe'ye Erzurum Tanıtım Günleri’ kapsamındaki fuarda da yerini aldı. Bunların dışında 01-05 Haziran 2022 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan ‘Erzurum Tanıtım Günleri’ kapsamındaki fuar için hazırlıklarını tamamlayan Fakülte kayıt dönemi boyunca Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleşecek olan tüm etkinliklerde yer almayı planlıyor.

Gerçekleşen fuarlarda Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi standına ziyaretçilerin ilgisi oldukça yoğun oldu. Ziyaretçiler Sınavsız İkinci Üniversite kayıtları öncesi merak edilen tüm sorularına yanıt bulabildiler.

  

  

         


  

 

  

×
Hızlı Erişim