Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS) Yayında

19K

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi öğrencilerinin tüm işlemlerini tek sayfadan yapabilmeleri için Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS) hizmete sunulmuştur. Öğrencilerimiz, Fakültemiz web sayfasında bulunan Öğrenme Yönetim Sistemi’ni kullanarak Fakültemiz ile ilgili veya kişisel duyurulara ulaşabilecekler. Sistem üzerinden sınav soru ve sonuçlarına itiraz etmek, sınav merkezi tercihini yapmak, online deneme sınavlarına katılmak ve sınav sonuçlarına ulaşmak gibi birçok işlem yapılabilmektedir. Ayrıca ÖYS üzerinden ders dokümanlarına ulaşılabilmekte ve basılı kitap satın alınabilmektedir.

Öğrencilerimiz, Öğrenme Yönetim Sistemi’ne Fakültemiz web sayfasında bulunan “ÖYS” sekmesini tıkladıktan sonra OBS kullanıcı adı ve şifreleriyle giriş yapabilirler.