ATA-AÖF’te 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesi Değerlendirme Toplantısı

869

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi yönetimi ve akademik personelleri 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı öncesi durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Covid 19 pandemi tedbirleri nedeniyle uzun zamandır yüz yüze toplantı yapamayan Fakültemiz çalışanları, öğrencilerin gerekli tüm önlemler alınarak sınavlarına katılabilmelerinin sağlanması üzerine fikirlerini sundular. Toplantıda açık ve uzaktan eğitimin giderek önem kazandığı günümüzde Fakültemiz öğrencilerine en kaliteli eğitimi en iyi koşullarda vermek amacıyla birim sorumlularının ve çalışanların her geçen gün daha da özveriyle çalışması gerektiği üzerinde duruldu. Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdem KOCADAĞİSTAN, Fakültemizin kurulduğu günden beri teknolojinin getirmiş olduğu olanakları yakından takip ederek öğrencilerimizin ders materyallerine erişimini kolaylaştırmak için çalışmaların devam edeceğini söyledi. Bunların yanı sıra, öğrencilerin olası sorun yaşama durumlarında Fakültemize birçok kanaldan en hızlı şekilde ulaşmalarını ve dönüt almalarını sağlayacak sistemin oluşturulmasının önemini vurguladı. Bunlar için Fakültemizde teknik bilgiye sahip ve donanımlı bir ekibin bulunduğunu belirten KOCADAĞİSTAN, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının öğrencilerimiz ve Fakülte çalışanlarımız adına hayırlı geçmesi dileğinde bulundu.