Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi

Haberler

AtaMeta Yayında

2yıl
1.5K

“Mesafe Sorun Değil Aynı Yerdeyiz” sloganı ile hayata geçen Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesinin yeni 3 boyutlu uygulaması ‘AtaMeta’, öğrenme odaklı yaklaşımla dijital evreni bir araya getirerek hizmetinize sunulmuştur.
AtaMeta uygulamamız iOS işletim sistemi ile çalışan mobil cihazlar için ‘AppStore’dan veya Android işletim sistemi ile çalışan mobil cihazlar için ‘Google Play Store’dan ‘AtaMeta’ ismi ile aratılarak ücretsiz olarak indirilebilir. AtaMeta uygulamamız mobil cihazlara indirildikten sonra kolaylıkla kullanılabilir.
Uygulama üzerinden öğrencilerimiz; öneri, istek ve şikayetlerini bildirebilir, güncel duyurulara ulaşabilir, sanal asistan üzerinden yardım talebinde bulunarak canlı destek alabilirler. Ayrıca öğrencilerimiz kimlik bilgileri ile giriş yaparak öğrencimiz olmayanlar ise Ön Kayıt Başvuru Formunu doldurarak Öğrenci İşleri, Sınav İşlemleri ve Materyal İşlemleri sekmelerinden ders materyallerine, deneme sınavlarına, sınav sonuçlarına ulaşabilir ve daha birçok işlemlerini kolaylıkla ve hızlı bir şekilde tek bir uygulamadan yapabilirler.

×
Hızlı Erişim