Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi

Haberler

Doğu Anadolu Kariyer Fuarı - DAKAF'22

2yıl
1K

"Doğu Anadolu Kariyer Fuarı DAKAF'22" Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde Atatürk Üniversitesinin ev sahipliğinde 07-08 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Bu kapsamda öğrencilerin/mezunların https://www.yetenekkapisi.org/ adresinden yetenek kapısı platformlarına kayıt olmalarının ardından yetenek kapısına kayıtlı veya kayıt olacak öğrenci/mezunların DAKAF'22'ye katılım için kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

"Doğu Anadolu Kariyer Fuarı"na (DAKAF'22) 07-08 Mart tarihlerinde katılım için https://www.yetenekkapisi.org adresinden kayıt olmanız gerekmektedir. 'Kariyer Fuarları' kısmından DAKAF'22' için "Fuara Başvur" butonu ile başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. e-posta adresinize iletilen veya sayfadaki "QR Kodu İndir" butonunu tıklayarak fuara giriş için gerekli karekodu telefonunuza indirmeyi unutmayınız. Fuara giriş yapanlar arasından gerçekleştirilecek çekilişle 15 adet tablet ve sürpriz hediyeler verilecektir. 

Fuara katılmak isteyenler için Erzurum şehir merkezinden ve Atatürk Üniversitesi kampüsünden 07-08 Mart 2022 tarihlerinde gün içerisinde servisler kaldırılacaktır.

Kamu ve özel sektörden 300’e yakın kurum ve kuruluşun iştirak edeceği fuarda öğrenciler ve mezunlar staj imkânları, istihdam fırsatları ve kariyer planlaması gibi geleceklerine yön verecek konularda bilgi sahibi olma imkânı bulacaklardır.

Söz konusu fuar kapsamında önlisans, lisans ve lisansüsütü öğrencilerin başvurusuna açık olan Kariyer Geliştirme Odaklı Öğrenci AR-GE Projeleri Yarışmasına ilişkin bilgi edinmek için afiş ve broşürü inceleyiniz.

 

    

×
Hızlı Erişim