Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi

Haberler

Atatürk Üniversitesi Ev Sahipliğinde Gerçekleşen DAKAF’22 Sona Erdi

2yıl
849

‘Yetenek Her Yerde’ temasıyla, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin desteği, Atatürk Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarının (DAKAF) 3.sü, yaklaşık 50 bin ziyaretçi ve 450 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Atatürk Üniversitesinin yanı sıra bölgedeki dokuz üniversitenin paydaşlığında gerçekleştirilen fuara katılım oldukça yoğun oldu. Öğrencilere ve mezunlara yönelik yüzlerce firmanın yer aldığı bu kapsamlı fuarda, mezun ve mezun adayları için iş ve staj imkânı bulabilecekleri bir ortam oluşturuldu.

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi de, 07-08 Mart 2022 tarihlerinde Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Anadolu Kariyer Fuarına (DAKAF’22) ana sponsor olarak Fakülte yönetimi ve çalışanları ile birlikte katıldı. ATA-AÖF standı fuar ziyaretçileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Fuara katılan öğrenci ve mezunlar kariyer planlarına yön vermeleri noktasında ATA-AÖF standından bilgi edindiler. İçlerinde Fakültemiz öğrencisi olanlar sorularına yanıt alırken, henüz ATA-AÖF öğrencisi olmayanlar Fakültemizin Sınavsız İkinci Üniversite fırsatını değerlendirecekleri kayıt zamanını sabırsızlıkla beklediklerini belirttiler. Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi tarafından Fuar girişinde indirdikleri karekodları okutan ziyaretçiler arasından yapılan çekilişle 15 adet tablet ve sürpriz hediyeler verildi.

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdem Kocadağistan, “Üniversitemizin ev sahipliğinde düzenlenen ve böylesine yoğun bir katılımın olduğu Doğu Anadolu Kariyer Fuarında Fakültemiz çalışanları ile birlikte standımızda bulunmaktan, öğrenci ve mezunlara geleceklerine dair ışık tutmaya yardımcı olmaktan ziyadesiyle mutlu olduk. ATA-AÖF ailesi olarak öğrencilerimiz ve öğrenci adaylarımız için her zaman yenilik sunmaya ve bu tür etkinliklerde bir arada olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

 
 

 

       

 

 

 

×
Hızlı Erişim