ATA-AÖF Etkinliklerde Stand Açıyor

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi, “Erzurum Gökyüzü Gözlem Etkinliği”  ve “Atatürk Üniversitesi Açık Kapı, Tanıtım ve Tercih Günleri” kapsamında stand açtı.

ATA-AÖF’ün de yer aldığı, 21-23 Temmuz tarihlerinde Erzurum Konaklı Kayak merkezinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın açılışını yaptığı “Erzurum Gökyüzü Gözlem Etkinliği”ne Türkiye‘nin birçok yerinden gelen katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.

Ayrıca ATA-AÖF, YKS sonuçlarıyla üniversite tercihi yapacak adaylar için süreci kolaylaştırmak amacıyla Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 25 Temmuz tarihinde Erzurum Havuzbaşı Kent Meydanında ardından MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezinde “Açık Kapı, Tanıtım ve Tercih Günleri” etkinliğinde de stand açtı.

Üniversite tercihi yapacak olan öğrenci adaylarına ATA-AÖF’te tercih edilebilecek programlar hakkında bilgi vermek adına kurulan stand, 5 Ağustos tarihine kadar devam edecek.